Despre noi

Suntem dedicați să ajutăm părinții să găsească cele mai eficiente și plăcute metode de educare și îngrijire a copiilor. Această dedicare ne motivează să ne continuăm munca în fiecare zi.

Resursele și serviciile în care puteți avea încredere

TopTalent este o platformă online concepută pentru a conecta părinții cu centrele de dezvoltare pentru copii, oferind o gamă largă de servicii pentru cei interesați de dezvoltarea suplimentară a copiilor lor. Cu noi, părinții se pot înregistra și pot găsi cel mai potrivit centru de dezvoltare pentru copilul lor în doar 5 minute.

„Planificatorul TopTalent” nostru creează o hartă de dezvoltare personalizată pentru copil, pentru a dobândi competențele și abilitățile necesare pentru a atinge obiectivele stabilite de părinți, cum ar fi admiterea la o școală prestigioasă sau obținerea unui rol principal într-o piesă de teatru etc. Între timp, centrele educaționale câștigă un canal eficient pentru a-și promova serviciile.

De ce facem ceea ce facem?

Recunoaștem pe deplin importanța dezvoltării timpurii a copilului. Fiind și noi părinți ai unor copii minunați, suntem intim familiarizați cu provocările care apar. Dragostea noastră pentru copiii noștri și dorința de a contribui la dezvoltarea societății, viitorul nostru, au stat la baza creării TopTalent.

Credem că părinții din Chișinău ar trebui să se simtă împuterniciți și echipați cu informații de încredere atunci când caută modalități de a-și educa și dezvolta mai departe copiii. Așadar, ne-am propus să facem tot ce putem pentru a ajuta.

Conținut de încredere, selecționat manual

Platforma noastră oferă conținut de calitate creat de persoane reale, la fel ca tine. Fii liniștit, fiecare informație de pe site-ul nostru trece printr-o verificare amănunțită pentru a asigura acuratețea, împuternicindu-te să creezi planuri de dezvoltare eficiente pentru cei mici cu încredere.

Suntem mândri de echipa noastră de experți care selecționează meticulos resursele pentru a se asigura că sunt centrate pe experiențele umane. Într-o lume a tehnologiei AI, nimic nu se compară cu cunoașterea, raționamentul și empatia pe care le găsești în materialele educaționale create de oameni.

Sute dintre cele mai bune centre educaționale din Moldova sunt deja pe site!

EDT
Soroban
Tekwill
StarKids
ILTC

Aveți întrebări sau sugestii?

Suntem aici pentru tine si promitem sa raspundem cat mai repede.